Tuesday, February 8, 2011

AKU NAK CARI PENGGANTI..

ditulis oleh farah pada 1:12 AM
Reactions: 
salam

tiba2 aku rasa cam nak cerita psal aku ngan dy kat cnie... boleh kn.???

first time aku jumpa dy masa aku kat matrik..
nie pon mak aku yg atur..
aku bukannyer tau sangt bab2 nie..
mak aku pon kawan dy yang recommand kan kat mak aku pasal dy..
oh cerita hebat ajer yg keluar daripada mulut kawan mak aku nie pasal dy...
dy 2 lah ...dy nie lah...
malas pula aku nak taip..
tapi paham2 je la...hehehe...
mak aku pon cam restu jer kiter owng kawan...
jadi apa lagi kami pon teruskan jer lah..
dah dapt restu kan..hehehe
tapi mak aku ada gak pesan jgn sampai study terabai..
pandai2 lah jga masa 2...

waktu 1st time jumpa .....
ish2...
hanya ALLAH sahaja yng tahu perasaan aku..
semua perasaan ada....

kini ...
aku dah hmpir 2 tahun ngan dy...

aku rasa semacam jer...
aku dah bosan ngan sikap dy...aku penat  tau x? ..
asyik nak melayan kerenah dy nie..
suma aku buat jadi tergendala ..
Pastu biler dy dah tergendala kan kerja
aku..aku tak tau cam ner nak start balik..
ada satu hari 2...aku 2nggu dy hmpir 30 min..
dy boleh buat dono jer..bukan nak mintak maaf...
aku merajuk bukan nyer dy nak pujuk..
aku perempuan lah oii...
dah lah dy rosak kn mood aku...arggghhhh aku tension...
aku apa lagi baring atas katil , tidur...
klo lah boleh aku nak jer campak dy jauh2...supaya dy faham
perasaan aku...tolong lah faham diriku ini..walaupon sekejap...
jgn sampai aku cari yg baru...aku tak tau ar klo dy sdh ker tak kn????..
tapi yg penting aku
hapy...


AKU NAK CARI PENGGANTI....TOLONG~~~~~~~~~~



tapi .....

aku masih sayng kan DY...macam mana ar perasaan NYER bler berjauhn ngan dy rasanyer..
sayang tok aku melepaskan dy kpd orng len..
baru sekejap dy hilang aku dah risau..tercari-cari dy....tnya kabar dy...
sanggup kah aku mencari penggnti...
tAk nAK!!!!!!!!!!
AKU TAK SANGGUP........
dan aku tak mampu untuk melepaskan nyer....
dy dah bnyak tolong aku...dgr keluhan aku...
kadang2 dy ar tmpat aku bergembira mencari kebahagian...
keseronokan..menghilangkan tension aku...
dengan dy lah aku berdamping...
walau seburuk mana dy...aku tetap sayang kat dy..
klo lah mak aku tahu aku nak cari yang baru...mati aku..


SANGGUPKAH AKU!!!!!!!!!!

macam mana lah aku nak berdamping dgn hari mendatang..
sanGgupkah aku berkongsi dengan orng len...
ADAKAH orng len sanggup berkongsi ngn ku????

SAPA YANG NAK????cuba bg tau...
maybe ada...
tapi ...

OH TIDAK!!!!!

TAK SANGGUP!!!!!

aku rasa aku ada jalan penyelesaian nyer..
aku nak upgrade kan minda dy...supaya dy tak lah menyiksa jiwa dan batin ku..
tapi biler???

persoalan nyer: : 
1) berapa banyk aku nak upgrade kan minda dy???1G?2G?5G???
2) berapa RM aku perlu spend???
3) kat ner korang syor kn aku g upgrade???aku tak nak yg mahal???murah2 sudah2..2it PT pon dah nak hbs...
4) tak lama kan????

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FaRaH SaBHaN Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei