Friday, November 26, 2010

"kids & baby photo contest"

ditulis oleh farah pada 11:37 PM
Reactions: 
2 comments
salam
jom join contest nie...

"kids & baby photo contest"


ajim : kakak nak wah bijik lagi ...
kakak : ala dah hbs ar jim ..t kter beli lagi yerk...
ajim: nanti kakak beli manyak2 lagi ...ajim nak mkn lagi...kakak amek gmbar ajim nak msuk contest..
kakak : ok2..cepat nyum...

nie my bro ..nama nyer ajim..umur baru setahun jagung ..tapi dah 3 tahun dah....dy suka mkn wah bijik , suka tgok upin ipin berepeat-repeat...hahaha( sumber kakak dy )

contest nie boleh disertai oleh sapa2 jer ..tok cewek2 ....tok ganteng2 ..boleh lah kasi kat cewek2 mu....heheehe 
hadiah yang menanti ....jeng2....  earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


nak tag 

1 )  linda 
2) aton
  3 ) asma 
4 ) cici



maklumat lnjut sila klik banner di ats nie jer...


KARISMA 2010

ditulis oleh farah pada 12:10 AM
Reactions: 
3 comments
salam..

 Bersamaan 19 nov - 24 nov 2010 KARISMA telah berlansung (  ayat nak skema) hehehe...aku ngan sukarela hati nyer  masuk lah club volunteer uitm.Boring sebenanyer dok kat rumah ...2 psl ar aku join xtiviti yg berfaedah nie ( cewah2)..klo mak aku tau nie kcik hati mak aku agak nyer yerk. Bukan aku tak suka dok rumah  tapi ...hehehe...seb bek ar kwn aku yng sorng nie ajak aku join.. aku pon apa lagi dgn rasa teruja nyer aku pon nak ar join.. lagipon dapt  ar penglmn kan..hehe..kwn yg aku mksudkn 2 adalah MASTURA (ank mansur lalalalla- kwn aku yg si AA nie suka nyanyi lagu nie tok MASTURA nie..korng tau kn lagu P.RAMLEE 2)..ada lagi sorng kwn aku yg join gak bnda nie..aku call dy K.PIEJJA..


Nak dijadikan cter ar pada awal nyer kiter owng cam tak tau jer apa kejer yg kter orng kena wat..nek bosan ar 2nggu nak dapt keje...Aku and d geng jaga bhgian bola sepak.Wah cam tak caya jer kami yng gurlz nie kna jaga BOLA SEPAK!!!!!!!!!!!!!!

nie ar baju yng kter orng dapt kat karisma 2...cam nak jual baju lah plak..klo sapa2 nak beli baju blh ar berhubung ngan aku yerk...hehehe


 korng nak tau..tak nak tau pon tak per ..bdak uitm nie mmg ar bgus thap gaban  ..ramai gler nak jadi volunteer ,sampai aku pon teruaja.. padahal yg dperlukn just 200 orng jer.. yg datng lebh drpada yg djangka..Sian Pak said  cam ner ar nak byr duit elaun nie....
yng tak puas aty nyer 2 2it elaun kter orng kena cut lah plak , bju tak cukup, warrgghhh..bkn nyer aku masuk nie smata-mata nak 2it tau..jgn salah sangka...tapi nak wat cam ner kn nama pon volunteer kn....hehhehe...ini pon salah satu pengorbnn sempena hari RAYA KORBAN ni ..HEHEHE....

HA...nie nak story ar ckit cam ner ar pengalamn kami suma jadi volenteer tok bola ni...mmg suma bnyk ragam ar...dari pengurus pasukan sampai ar dy nyer player..warhghh...lebh2 lagi bler dah klah ...sakit jer hati nie rasanyer..cam nak bling jer bola kat dy orng...sory ar klo player2 terbaca yerk..tapi mmg hkikat kn...

yng lawak nyer ada plak ar yng suruh kter orng cari kn dy orng punyer gelang ...aduish2 ..maybe awek dy bagi kot...hahaha..seb bek ar my frenz nie rjin nak g jumpa orng yng mnyimpn gelng tersbt dan jumpa gak ar gelng 2..nie lagi satu kes ..masa kter orng tgh jaga  dy bdk2 bola nie , budk laki yng sama ngan kter orng 2 plak tak der...sepatut nyer dy owng yng kna angkt player yng skit...yng tinggl nyer kani kaum hawa..apa lagi kter owng ar jadi mangsa kena angkat depa suma nie..uish korng tau jer kaum adam nie bapa berat nyer...pnt siot...malu gak ar bdk 2 sebb kter orng yng angkat dy orng...hahaha...ada 2 plak kiter orng dah pnt2 bwk streatcher , pas 2 bleh plak dy bgun sendiri ..selamba badk dy jer bleh lari lagi 2...pndai tol berlakon  ...mana tak skit hati nie...selain 2  kiter owng kna gak ar kutip bola2 yng dy orng sepak sampai outside 2...nak wat cam ner kn tugas..hehe..Sebnr nyer best gak ar wat keje2 cam nie..tak der ar mmbuang masa..hehehe..nie ada ar some pic tok d share kn bersama..hehe.



persedian team UITM SHAH ALAM tok msuk padng..

SHAH ALAM VS PAHANG...waaaarrrrrrgggggghhhhhhh...PAHANG yang mng..


ETLITE2 SHAH ALAM..tgok bnyk 2 trophy...suma ktr yng bolot..hehhe




nie ar penyelaras bola sepak nie..EN ZAINAL..ops abg zainal..



nie lah dy para2 sakura yang menjaga pasuakn bola sepak nie sesi karisma 2010 




kena bawa bndera ar plak...







nie aku ngan kak.pija








nie nama nyer madihaha (madi) tiba2 jer jumpa dy ..apa lagi jumpa amek ar gmbr kn ..hehe..dy nie my classmate ...




p/s :- thankz 2 empunyer camare...hehehe:k.pija..
       - sory ar aku terbnyk menjerit kat dalm nie..hehe
       - klo korng ada apa2 event ke ajak lah aku yerk..aku mmg suka bab2 cam nie..

Thursday, November 25, 2010

SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY

ditulis oleh farah pada 9:07 PM
Reactions: 
1 comments
SALAM SUMA...

GA bermula dr 21 NOV hingga 12 DEC 2010





jom try GA nie plak mana ar tau rezeki...disamping mnmbah kenalan ...hehehe..so i want to pass this GA 2 ATON,  LINDA , NANA ...klik kat banner tok maklumt lnjut..


GOOD LUCK YERK...

Monday, November 22, 2010

GA FROM CELOTEH MJ

ditulis oleh farah pada 12:51 AM
Reactions: 
0 comments



to korng jom wat wat nie hehe...


p/s : paling simple....hahahaha...

MySpace

Wednesday, November 17, 2010

RAYA DATANG LAGI!!!!!!!!!!!

ditulis oleh farah pada 12:16 PM
Reactions: 
2 comments
salam suma

di kesempatan ini aku nak mengucapkn selamat hari ray aidiladha...mintk maaf klo ada slh dan silap..kat kg aku tak der ar meriah sngt nak smbut hari raya korbn nie..bese jer ..tak der ae g raya ,pakai bju baru...tapi orng ckp kat kelantan smbut meriah sngt..best nyer~~~~
kat cnie just korbn kan lembu jer..2 pon bkn nyer lembu aku...seb bek ar orng sblah umah aku nie slalo wat operasi korbn mgorban nie...sebb dy bnyak lembu...hehehehe...orng kata klo kter  dapt bnyk hsil atau rezeki kter kena byr zakat atas apa yg kter ada 2..may be sbb 2 kot dy korbn kn lembu  dy 2...

nie nak share beberapa pic yg sempat d capture oleh my bro...


bertungkus lumus mak cik pak cik nie suma mmotong lembu...slamat hary raya m.cik p.cik kg LINGGI sekalian..





potong jgn tak potong




mak.cik 1 : awat lah liat bona lembu Pak Pin nie ? skit tgn den nie ha...


mak cik 2 : 2 ar pasal ...longoh dah tgn den nie ha...nie kona mintak lbh nie ha. kat Pak Pin..


p.cik : korng nie bleh tak ...meh ar den tolong ar...




aku : u can do it mak.cik  & p.cik ..hehehhe( dalam hati jer )

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

P/S : potong 2 hati2...jgn sampai terpotong tgn...hhehe



Tuesday, November 16, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

ditulis oleh farah pada 8:39 PM
Reactions: 
6 comments
salam...nie nak share something

jom cuba nasib !!!!!!!!!! 





mana ar tau kan nasib menyebelahi kter....bnda yg bek , bek juga d share kan ... hehehhe...
sebelum korng wat entry nie banyak2 ar baca doa supaya nama korng nek eh...hehehhe...
jadi aku nak tag nama bdk nie ar ( asma , nana ) .. klo dapt share eh..hehehe..bfore that thank to murni coz tag den nie ha..tak lupa gak kat aton chan...



wait2 ha..lupa nak bg tau apa hadiah and condition 4 d lucky draw...
syarat2 nyer adalh....jeng2 .....(klik)...cuak tak..






mahsyuk 2 hadiah nyer....try jgn tak try...sapa2 pon bleh tau....


p/s : baca basmallah dulu ;)~~~~

Monday, November 1, 2010

SELAMAT HARY JADI :)

ditulis oleh farah pada 2:32 PM
Reactions: 
3 comments



tanggal brpa hari bulan ntah aku po tak ingt aku g satu party nie...hari jadi boss aku...hahaha...eh bukan ar...kter orng call him boss..aku pon tak tau ar knp d panggil sbgai boss...may be ada 




kek yang d tempah khas dari ladang~~~~~~~~~



nie aku ngan are-la....hapy ajer jer are-la nie...



ini ada para jemputan yg datng ker majlis ...hehehhe


ini ar boss....SELAMAT HARI JADI BOSS..


HA ....nie nak habaq mai nie...niie ar tukang2 mask ....tok mknn pada mjlis hari jadi nie...tkng2 mengarut..tapi aku tak join pon wk2 memsk-mask nie...cbuk ar nak exam...hehheheh..tapi mmg best ar
dy owng mask..tak cukup...klo korng nak wat tempahn bleh jer yerk..

gambar kenangan...haha




MySpace






sempat lagi g lepak mkn kfc semalm ngan linda , AA , mizi , iqbal...
hehehe...;)
klo mak tau hbs lah aku...hehehehe....
mintak maaf mom...hehehe...rasa nyer mak tak kn baca kot...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FaRaH SaBHaN Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei