Sunday, December 2, 2012

tq bos

ditulis oleh farah pada 11:32 PM
Reactions: 
Assalammualaikum....

2 Disember 2012... Tiba2 teringin nak mengupdate blog yang dah lama tidak di sentuh ini.
Apa kabar semua.Sihat ?? I hope that u olll sihat ...
Tiba2 rasa cam nak luahkan perasaan ni hah..
Sapa nak baca sila2 lah baca..huhuh
Tapi tak tahu pon nak tulis psl apa...

30 November 2012 adalh tarikh yang dinanti-nantikan oleh semua student statistik..Ini kerana hari last kami
praktikal.................YAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOO...

Walaupon blom 30 November 2012, tapi majlis perpisahan terbuat awal plak..hehehe... Terima KAsih bos Belanja kami..First time makan nasi Arab..Memang tak habis lah makn nasi yang banyak 2 kan... Sory bos...
Mesti dalam hati dy cakap.. ish tak berbaloi belanjae... hehehe..Sory bos..

Pas hbs lunch bersama staff semua, saya g lah solt ... Then tup2 hidung berdarah lah plak..
Ish tak boleh makan kambing agak nyer aku nie...Tapi yang penting dapat makan free ...hehe ..

TQ BOSSSS...

itu sahaja daripada saya..

mood: bosan , memikirkan report nie walaupon dah hbs praktikal... 



2 comments:

aton on December 3, 2012 at 1:18 AM said...

waaaaa!!
#alhamdulillah...
bakal bergelar alumni la ye kak farah?? hehehe :D

farah on December 5, 2012 at 10:23 AM said...

insayAllah... kamu juga..
Semoga Allah permudahkan segala urusan kiter untuk menjalani projek tahun akhir nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FaRaH SaBHaN Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei