Wednesday, January 19, 2011

sesungguhnya

ditulis oleh farah pada 8:02 PM
Reactions: 
salam...

dah agak lama juga tak mengupdate blog nie...akhirnya sampai gak seru tok aku mengupdate blog aku nie...so aku nak share stgh...

semalam aku ada dapt satu pnggilan hangit...dan agak menyedihkan aku...

telefon ...telefon berbunyi...telefon..telefon berbunyi~~~~~~( nie bunyi henset aku)

farah: helo... assalammualaikum...
k.nora: waalaikumsalam...farah kenapa akak tipon mak tak dapat...
farah: ntah ...tak tau plak
k.nora : kol ayah pon tak angkat..
dalam hati aku ( apa nie ...jantung aku dah dup dap ...dup dap...)
farah : tak sure lah kak ...mak tak dgar kot...knpa kak???
k.nora : cam nie...nnti farah bagi tau mak yng mak ngah dah tenat...
farah : apa???akak dah nak g ker???
k.nora : akak tgh keje lagi nie...t akak g kot ngan abg.D
farah: ok2...t kter kol mak...
k.nora : bagi tau mak tau....
farah : ok...assalamualaikum
k.nora : waalaikumsalam...

jadi aku ngan sepantas kilat nyer mendail no mak aku...(tet.tet.tet.)..seb bek ar dapat kol mak aku...rupa-rupanyer mak aku tgh hntar anak muridnyer g ALLSON KELANA...aku pon bgi tau ar pasal MAK NGAH aku...mak aku pon mndgr dgn tabah nyer...niat d hati nak gak aku menziarahi nyer..
tapi aku tak dapat g tgok mak ngah...aku kat cnie nak wat cam ner...AKU harap MAK NGAH aku sihat seperti sediakala...INSYAALLAH....


                 " sesungguhnya ajal dan maut itu di tangan ALLAH S.W.T..."

1 comments:

atOn on January 19, 2011 at 8:18 PM said...

telefon ...telefon berbunyi...telefon..telefon berbunyi~~~~~

erk? O_o mcm lagu wonderpets je..hahah~


hmmm..kebetulan plak org update entri kat blog psl "Syafakillah"..
--> smoga mak ngah farah cepat sembuh..amiin~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FaRaH SaBHaN Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei