Friday, November 26, 2010

KARISMA 2010

ditulis oleh farah pada 12:10 AM
Reactions: 
salam..

 Bersamaan 19 nov - 24 nov 2010 KARISMA telah berlansung (  ayat nak skema) hehehe...aku ngan sukarela hati nyer  masuk lah club volunteer uitm.Boring sebenanyer dok kat rumah ...2 psl ar aku join xtiviti yg berfaedah nie ( cewah2)..klo mak aku tau nie kcik hati mak aku agak nyer yerk. Bukan aku tak suka dok rumah  tapi ...hehehe...seb bek ar kwn aku yng sorng nie ajak aku join.. aku pon apa lagi dgn rasa teruja nyer aku pon nak ar join.. lagipon dapt  ar penglmn kan..hehe..kwn yg aku mksudkn 2 adalah MASTURA (ank mansur lalalalla- kwn aku yg si AA nie suka nyanyi lagu nie tok MASTURA nie..korng tau kn lagu P.RAMLEE 2)..ada lagi sorng kwn aku yg join gak bnda nie..aku call dy K.PIEJJA..


Nak dijadikan cter ar pada awal nyer kiter owng cam tak tau jer apa kejer yg kter orng kena wat..nek bosan ar 2nggu nak dapt keje...Aku and d geng jaga bhgian bola sepak.Wah cam tak caya jer kami yng gurlz nie kna jaga BOLA SEPAK!!!!!!!!!!!!!!

nie ar baju yng kter orng dapt kat karisma 2...cam nak jual baju lah plak..klo sapa2 nak beli baju blh ar berhubung ngan aku yerk...hehehe


 korng nak tau..tak nak tau pon tak per ..bdak uitm nie mmg ar bgus thap gaban  ..ramai gler nak jadi volunteer ,sampai aku pon teruaja.. padahal yg dperlukn just 200 orng jer.. yg datng lebh drpada yg djangka..Sian Pak said  cam ner ar nak byr duit elaun nie....
yng tak puas aty nyer 2 2it elaun kter orng kena cut lah plak , bju tak cukup, warrgghhh..bkn nyer aku masuk nie smata-mata nak 2it tau..jgn salah sangka...tapi nak wat cam ner kn nama pon volunteer kn....hehhehe...ini pon salah satu pengorbnn sempena hari RAYA KORBAN ni ..HEHEHE....

HA...nie nak story ar ckit cam ner ar pengalamn kami suma jadi volenteer tok bola ni...mmg suma bnyk ragam ar...dari pengurus pasukan sampai ar dy nyer player..warhghh...lebh2 lagi bler dah klah ...sakit jer hati nie rasanyer..cam nak bling jer bola kat dy orng...sory ar klo player2 terbaca yerk..tapi mmg hkikat kn...

yng lawak nyer ada plak ar yng suruh kter orng cari kn dy orng punyer gelang ...aduish2 ..maybe awek dy bagi kot...hahaha..seb bek ar my frenz nie rjin nak g jumpa orng yng mnyimpn gelng tersbt dan jumpa gak ar gelng 2..nie lagi satu kes ..masa kter orng tgh jaga  dy bdk2 bola nie , budk laki yng sama ngan kter orng 2 plak tak der...sepatut nyer dy owng yng kna angkt player yng skit...yng tinggl nyer kani kaum hawa..apa lagi kter owng ar jadi mangsa kena angkat depa suma nie..uish korng tau jer kaum adam nie bapa berat nyer...pnt siot...malu gak ar bdk 2 sebb kter orng yng angkat dy orng...hahaha...ada 2 plak kiter orng dah pnt2 bwk streatcher , pas 2 bleh plak dy bgun sendiri ..selamba badk dy jer bleh lari lagi 2...pndai tol berlakon  ...mana tak skit hati nie...selain 2  kiter owng kna gak ar kutip bola2 yng dy orng sepak sampai outside 2...nak wat cam ner kn tugas..hehe..Sebnr nyer best gak ar wat keje2 cam nie..tak der ar mmbuang masa..hehehe..nie ada ar some pic tok d share kn bersama..hehe.



persedian team UITM SHAH ALAM tok msuk padng..

SHAH ALAM VS PAHANG...waaaarrrrrrgggggghhhhhhh...PAHANG yang mng..


ETLITE2 SHAH ALAM..tgok bnyk 2 trophy...suma ktr yng bolot..hehhe




nie ar penyelaras bola sepak nie..EN ZAINAL..ops abg zainal..



nie lah dy para2 sakura yang menjaga pasuakn bola sepak nie sesi karisma 2010 




kena bawa bndera ar plak...







nie aku ngan kak.pija








nie nama nyer madihaha (madi) tiba2 jer jumpa dy ..apa lagi jumpa amek ar gmbr kn ..hehe..dy nie my classmate ...




p/s :- thankz 2 empunyer camare...hehehe:k.pija..
       - sory ar aku terbnyk menjerit kat dalm nie..hehe
       - klo korng ada apa2 event ke ajak lah aku yerk..aku mmg suka bab2 cam nie..

3 comments:

SYAKIRA on November 27, 2010 at 12:08 AM said...

ok..tak phm2..
cmne mao join nie..??

4umyfans on November 27, 2010 at 2:48 AM said...

moga-moga kamu berjaya...

atOn on November 27, 2010 at 8:10 AM said...

FARAH!!! (^_^)
idup KMPh~ <-- tetibe je..
hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FaRaH SaBHaN Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei